Szórakozás

Béres Anett visszament Siklósra találkozni a férfival, aki megmentette az életét a teaszeánsz után

RTL
RTL

Béres Anett jelenleg is felépülőben van súlyos sérülései után, amit egy Magyarországon illegális, ayahuasca-teaszeánsz után szerzett. Az egykori VV-játékosra hallucinációk törtek a szeánsz alatt, elmenekült a helyszínről úgy, hogy nem volt tudatánál: másnap törött csontokkal, ruhák nélkül találtak rá, komoly műtétet is el kellett végezni rajta.

Kapcsolódó
Béres Anett: Sok van még hátra a gyógyulásomból, de az a legfontosabb, hogy életben vagyok
Jóformán még csak feküdni tud, de mindent megtesz, hogy napról napra fejlődjön.

Egy autó sofőrje talált rá Siklóson, így menekült meg. Béres most visszament a helyszínre, hogy találkozhasson a férfival, akinek az életét köszönheti – írja az rtl.hu.

Miután kiírtam a közösségi oldalaimra, hogy keresem a megmentőmet, a bácsi egyik rokona írt rám, elmondta a nevét és megadta a számát is.

„Az életemet mentette meg. Anyukámmal ketten mentünk, nagyon megható találkozás volt. Süteménnyel várt minket, és ahogy beszélgettünk, sokszor az volt az érzésem, hogy nem is érti, mi miért vagyunk ennyire oda, ő csak azt tette, amit a becsülete diktált: meglátott egy sebesült lányt és kihívta a mentőket” – mesélte Béres Anett.

A férfi egyébként csak véletlenül állt meg a nő közelében, egy hűtőládával ügyködött.

Mentek volna tovább, és soha nem vesznek észre. Ha így alakult volna, akkor ott biztosan meghalok. Már fel voltam rá készülve, hogy véget ér az életem. Nem volt bennem félelem, elfogadtam, hogy eljött a vége, és akkor meghallottam az autót.

Közös képet nem készítettek, de Béres azt mondja, soha az életben nem fogja elfeledni a férfi arcát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik