Szórakozás

Linda Evangelista lezárta a perét a vállalattal, ahol évekkel ezelőtt elrontották a zsírfagyasztó kezelését

Larry Busacca / Getty Images
Larry Busacca / Getty Images
2015 augusztusa és 2016 februárja között végeztek rajta beavatkozásokat, melyek az arcvonásait és a testét is eltorzították.

Linda Evangelista tavaly szeptemberben hosszas hallgatás után az Instagramján írt arról, hogy korábban fogyasztásos módszerrel szeretett volna megszabadulni a pluszkilóitól, az eljárás viszont eltorzította a testét és az arcvonásait.

Kapcsolódó
Felismerhetetlenné vált az egykori sztármodell – 50 millió dollárra perli a zsírfagyasztást végző céget
Régóta nem hallottunk Linda Evangelistáról, a nyolcvanas-kilencvenes évek egyik legismertebb divatmodelljéről. Nemrég azonban kiderült, hogy egy plasztikai műtét miatt „eltorzult” az arca, ő pedig ötvenmillió dollárt követel a cégtől, amely a balul sikerült kezelést végezte.

Kezdetben azt hitte, sporttal és diétával megszüntethetőek a kellemetlen panaszai, amikor viszont orvoshoz fordult, a szakember tájékoztatta, hogy az állapotán semmilyen edzésforma vagy fogyókúra nem fog segíteni, a modell zsírsejtjei ugyanis az eljárást követő hetekben növekedésnek indultak, azaz éppen ellentétes eredményt hozott a kezelés, mint amilyenre Evangelista vágyott. 50 millió dollárra perelte a  beavatkozást végző vállalatot, azt állítva, hogy nem tájékoztatták őt a szóban forgó mellékhatásról.

Evangelista a minap egy fotóval jelentette be, hogy évek elteltével visszatér a divatmodellkedéshez, legfrissebb posztja szerint pedig a szóban forgó pert is sikerült rendeznie.

Kapcsolódó
Linda Evangelista most először szerepel divatkampányban azóta, hogy elrontották a zsírfagyasztó kezelését
A modell 2015-ben fagyasztásos módszerrel szeretett volna megszabadulni a súlyfeleslegétől, ám az eljárás az arcvonásait és a testét is eltorzította.

Örülök, hogy sikerült lezárnom az ügyet a kezelést végző céggel. Várom életem következő fejezetét a barátaimmal és a családommal, és örülök, hogy magam mögött hagyhatom a történteket. Őszintén hálás vagyok a támogatásért, amit azoktól kaptam, akik felkerestek

– írta közleményében a modell.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Linda Evangelista (@lindaevangelista) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik