Szórakozás

Linda Evangelista most először szerepel divatkampányban azóta, hogy elrontották a zsírfagyasztó kezelését

Astrid Stawiarz / Getty Images for Fragrance Foundation
Astrid Stawiarz / Getty Images for Fragrance Foundation
A modell 2015-ben fagyasztásos módszerrel szeretett volna megszabadulni a súlyfeleslegétől, ám az eljárás az arcvonásait és a testét is eltorzította.

Linda Evangelista tavaly szeptemberben számolt be arról, miért hagyott fel a modellkedéssel. Mint kiderült, 2015-ben fagyasztásos módszerrel szeretett volna megszabadulni a súlyfeleslegétől, az eljárás azonban pont fordítva sült el, mint ahogyan szerette volna.

Kapcsolódó
Felismerhetetlenné vált az egykori sztármodell – 50 millió dollárra perli a zsírfagyasztást végző céget
Régóta nem hallottunk Linda Evangelistáról, a nyolcvanas-kilencvenes évek egyik legismertebb divatmodelljéről. Nemrég azonban kiderült, hogy egy plasztikai műtét miatt „eltorzult” az arca, ő pedig ötvenmillió dollárt követel a cégtől, amely a balul sikerült kezelést végezte.

A modell zsírsejtjei a beavatkozást követő hetekben növekedésnek indultak, eltorzítva a testét és az arcvonásait. Kezdetben azt hitte, keményebb edzéssel és diétával javíthat a kialakult helyzeten, ám amikor orvoshoz fordult, közölték vele, hogy ezek közül egyik megoldás sem fog rajta segíteni. Evangelista 50 millió dollárra perelte az eljárást végző céget azt állítva, hogy nem tájékoztatták őt a szóban forgó mellékhatásról.

Idén februárban a modell a People magazinnak beszélt arról, hogy a beavatkozás óta már nem saját magát látja viszont a tükörben, egyúttal pedig meg is mutatta a magazinnak, hogyan változott meg a teste, amit folyamatosan takargatott.

Kapcsolódó
Linda Evangelista megmutatta, hogy néz ki a teste az elrontott zsírfagyasztó kezelések után
Tavaly 50 millió dollárra perelte az elfuserált kezelést végző céget.

Evangelista a hétvégén nagy hírt jelentett be az Instagram oldalán, friss posztja szerint ugyanis a Fendinek állt modellt. Ezzel most először szerepelt divatkampányban azóta, hogy a félresikerült kezelés miatt elveszítette az önbizalmát.

Annyira hálás vagyok

– írta fotó mellett az 57 éves modell

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Linda Evangelista (@lindaevangelista) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik