Szórakozás

Egy éve ilyenkor: Kim Dzsong Un húga rejtélyes üzenetet küldött az Egyesült Államoknak

Ahogy minden héten, most is összegyűjtöttük azokat a cikkeinket, amelyek a legjobban érdekelték olvasóinkat.

Mészáros Lőrinc: Icon. Ez nem Ákos népszerű dalának a leggazdagabb magyar általi gitározós feldolgozása, de már majdnem. Egy éve ilyenkor találkozott a NER legnépszerűbb magánrepülője a NER legnépszerűbb jachtjával, rajtuk Várkonyi Andreával és az ICON-feliratú pólót viselő Mészáros Lőrinccel.

Kapcsolódó

Az észak-koreai diktátor, többek között a Koreai Munkapárt és a párt Központi Katonai Bizottságának elnöke, de húga, Kim Jo Dzsong is fontos szerepet tölt be az állampártban. Ő a propaganda- és agitációs osztály vezetője. Ebbéli szerepkörében küldött üzenetet Washingtonnak.

Kapcsolódó
Kim Dzsong Un észak-koreai diktátor húga rejtélyes üzenetet küldött az Egyesült Államoknak
Kim Jo Dzsong az Észak-Koreát irányító kommunista Koreai Munkapárt propaganda- és agitációs osztályának vezetője.

Üzent Leon Goretzka is, ő Budapestnek. A Bayern játékosa egyenlített ki a tavalyi Eb-n Magyarország ellen, gólörömekor szívet formázott a kezével. Hogy miért, azt egy Twitter-posztban magyarázta el.

Kapcsolódó
Az ellenünk egyenlítő Bayern-játékos üzent a meccs után
Leon Goretzka a 84. percben törte össze a magyar szíveket. Aztán felmutatott egy szívet.

Árpa Attila tavalyelőtt vallotta be, hogy nárcisztikus szociopata, tavaly pedig erről bővebben is beszélt. Illetve arról, miért volt jó erről coming outolni.

Kapcsolódó

Tavaly ilyenkor volt uniós csúcs Brüsszelben, aminek az egyik fő témája a Goretzka által is kritizált magyar homofób pedofiltörvény volt. Itt ment neki durván a luxemburgi miniszterelnök, Xavier Bettel Orbán Viktornak.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik