Szórakozás

Tönkrement az esküvőjük, mert a szomszédban lakó Karen azért is beindította a fűnyírót

Ha valaki nyitott szemmel járt a közösségi oldalakon az elmúlt hónapokban, már feltűnhetett neki, hogy a mémek körében egyre többször fut bele a Karen név emlegetésébe. Nem véletlen, a közelmúltban ugyanis úgy alakult, hogy a Karen egy önálló pejoratív jelzővé nőtte ki magát, amivel általában olyan fehér kertvárosi nőket illetnek, akiket kizárólag a saját privilégiumaik érdekelnek, és készek a falig is elmenni, hogy ezeknek érvényt szerezzenek – hogy csak nagyon finoman definiáljuk a jelenséget. Ha beütjük a keresőbe a YouTube-on, Twitteren, Instagramon vagy TikTok-on a bűvös szót, videók hada fogja prezentálni, hogyan is kell pontosan elképzelni ezt az egészet.

Utóbbi oldalon tűnt fel nemrég az a videó, amiről a Vt is megemlékezett, és ami alaposan megosztotta és felháborította a nézőket. Ezen a felvételen az látszik, hogy egy pár épp egybekelni készül a násznép előtt a hátsóudvarban, a meghittség azonban hamar szertefoszlik. Mégpedig azért, mert a szomszédban lakó Karen úgy döntött, nincs ennél alkalmasabb idő arra, hogy lenyírja a füvet.

@vampyyric some people are so miserable #karen #wedding #weddingruined #ruines #SlurpeeRun #karens #karensgoingwild #karensoftiktok #fyp #fypシ ♬ Jiggle Jiggle - Duke & Jones & Louis Theroux

A masina könnyűszerrel elnyomta a háttérben futó ünnepi dallamokat, és rekord idő alatt kergette az idegekbe a násznépet.

A videó többek mellett azzal az üzenettel került fel a TikTok-ra, hogy a szomszédnak sikerült elrontania a nagy napot, és ezt a véleményt a nézők nagyrésze osztja is. Vannak azonban, akik az ifjú párt hibáztatják a kialakult helyzetért a nem megfelelő helyszínválasztás miatt. Szerintük azzal, hogy otthon tartották az eseményt, kimondva-kimondatlanul vállalták az ehhez hasonló incidenseket is, mert megtiltani mégsem lehet senkinek, hogy lenyírja a füvet a saját kertjében.

Kinek van igaza, ha egyáltalán van igazság?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik