Szórakozás

Ezra Miller egy 25 éves anyát és három gyerekét fogadta be farmjára, ahol állítólag szanaszéjjel hevernek fegyverek

Roy Rochlin / Getty Images
Roy Rochlin / Getty Images
Egy újabb nagyon zavaros ügy a színész körül.

A Rolling Stone magazin címlapon számolt be arról, hogy mostanság balhét balhéra halmozó színész, Ezra Miller újabb furcsa ügybe keveredett, most épp egy családi drámába. A lap riportja szerint Miller a vermonti farmjára befogadott egy 25 éves nőt és annak három kisgyerekét, miután a nőt gyakorlatilag megszöktette a férjétől.

A nőt Miller jutatta a farmra, mert állítólag a gyerekek apja agresszíven viselkedett velük. Miller és a nő Hawaiin találkoztak (ahol a színész tavasszal tartózkodott, több rendőrségi ügybe keveredve), az apa azt állítja, jó ideje nem látta a gyerekeit.

A Rolling Stone saját forrásaira hivatkozva azt írja, Miller farmján eléggé kaotikus a helyzet:

  • több lőfegyver van a birtokon, például a nappaliban, de még plüssfigurák között is,
  • Millerék gyakran fogyasztanak a házban marihuánát, szellőztetni elvétve szoktak,
  • a birtokon pedig egy méretes kannabiszfarm is található.

A farmon ráadásul jóval több a termesztett kannabisz, mint az magánszemélyek esetében megengedhető lenne a hivatalos szabályok szerint.

Az apa a vermonti rendőrséghez és a helyi gyermekvédelemhez fordult, utóbbiak kilátogattak a helyszínre és semmi veszélyeset nem véltek felfedezni. Szerinte a rendőrség nem veszi elég komolyan a helyzetet. A lap kérdésére, hogy akkor miért nem ment el ő maga rendőrök kíséretében a farmra, azt felelte: nem szeretné, ha a gyerekek ilyen traumatikus élménynek lennének kitéve. Miller sajtócsapata nem reagált az ügyre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik