Élet-Stílus

Egy nő és 12 éves fia zaklatás elleni védelmet kértek Ezra Miller ellen

Samir Hussein / Samir Hussein / WireImage
Samir Hussein / Samir Hussein / WireImage
Ha ez így folytatódik, búcsút mondhat Hollywoodnak.

Az Daily Beast arról számolt be, hogy egy massachusettsi nőt és 12 éves fiát zaklatás elleni védelemben részesítették a hatóságok, miután azok összetűzésbe keveredtek Ezra Miller színésszel. Utóbbi állítólag „helytelenül viselkedett” a gyerekkel és ezt követően „fenyegetően” fegyvert is előrántott.

A nyomozás részletei szerint az alábbi dolgok történtek:

  • Februárban Miller meglátogatta a nőt és a gyereket a házuknál egy társasági összejövetelen, itt golyóálló mellényt viselt, majd megmutatta, hogy egy pisztoly is van nála.
  • A 12 éves gyereket kellemetlen helyzetbe hozta szavakkal, megölelgette, megsimogatta és az Instagramon is követni kezdte a családtagokat.
  • A család azt mondta a hatóságoknak, hogy Miller furcsa volt, kitágult pupillákkal csengetett be hozzájuk, így azt hitték, valamilyen szer hatása alatt áll a színész.

A lap képviselői keresték Miller sajtócsapatát, de nem válaszoltak a vádakra. Az biztos, hogy a színész napok óta nincs meg, a hatóságok próbálnak a nyomára bukkanni egy másik ügy miatt. A napokban bizarr Instagram-posztokban is reagált erre, kinevetve a szerveket, hogy képtelenek megtalálni – a fiókját azóta deaktiválta, nehogy be tudják mérni.

Kapcsolódó
Ezra Millert azzal vádolják, hogy teljesen az uralma alá vont egy kiskorú lányt
A színész ellen távoltartási kérelmet nyújtottak be az áldozat szülei.

Balhéiról itt írtunk korábban:

Kapcsolódó
Különcsége a karrierjébe, féktelensége az életébe kerülhet – és nem látni, hogy lassítana
Kicsoda Ezra Miller, aki Flasht formálja meg a DC képregényfilmjeiben? Fiatalon futott be, a sztárrá válás útján pedig alkoholos, drogos balhék és egyéb botrányok kísérték. De van-e még visszaút számára?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik