Szórakozás

Hawaii-on felvétel készült Ezra Miller letartóztatásáról, a színész jelvényszámokért üvöltözött

Samir Hussein / WireImage / getty
Samir Hussein / WireImage / getty
Nem értette, miért filmezik azt, hogy őrizetbe veszik.

Márciusban látogatott Hawaiira Ezra Miller színész, akinek több balhés esete is volt ott tartózkodása alatt. Például egy karaokebárba látogatott el, ahol épp a Csillag születik betétdalát, a Shallow-t énekelte el egy helyi nő. Miller obszcén szavakat ordibálva jelenetet rendezett, kitépte a mikrofont a nő kezéből, majd nekirontott egy férfinak, és még videófelvételeket is készített. A rendőrség őrizetbe vette.

Kapcsolódó
Különcsége a karrierjébe, féktelensége az életébe kerülhet – és nem látni, hogy lassítana
Kicsoda Ezra Miller, aki Flasht formálja meg a DC képregényfilmjeiben? Fiatalon futott be, a sztárrá válás útján pedig alkoholos, drogos balhék és egyéb botrányok kísérték. De van-e még visszaút számára?

Erről került most elő egy felvétel a TMZ jóvoltából, akik megszerezték az egyik rendőr testkameráját. Ahogy látható, Miller igyekezett tisztázni magát, szerinte megtámadták őt, emiatt kezdett filmezni. A felvételt pedig később „NFT-s kriptoművészetéhez” akarta felhasználni.

Továbbá meglehetősen agresszív volt a hatóságokkal, jelvényszámokat akart és a rendőrök nevét szerette volna megtudni, továbbá arra is kíváncsi volt, miért rögzítik videóra azt, hogy letartóztatják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik