Szórakozás

Anna Wintour utál szelfizni, de Kim Kardashian kedvéért bevállalta

Kevin Mazur / Getty Images for Yeezy Season 3
Kevin Mazur / Getty Images for Yeezy Season 3
Történelmi pillanat.

Anna Wintour, az amerikai Vogue magazin főszerkesztője, ezáltal a divatipar egyik legbefolyásosabb nője híresen utálja a szelfizést, állítólag még egyetlen ilyen kép sem készült róla élete során, sőt az esemény elnökeként még a Met-gáláról is kitiltotta a szelfiket. Azonban most valami megváltozott, ugyanis úgy látszik, Kim Kardashian kedvéért szembement saját elveivel, és elkészült a történelmi fotó, amit a reality-sztár meg is osztott az Instagram-oldalán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@kimkardashian által megosztott bejegyzés

Kardashian és Wintour kapcsolata nem indult zökkenőmentesen, de a divatújságíró később elismerte, mekkora stílusevolúción ment keresztül a celeb. Közös fotójuk, melyen hasonló frizurával láthatók, a Vogue-ot is kiadó Condé Nast irodájában készült, ahova Kardashian az új bőrápolási terméke, a Skkn miatt kapott meghívást. A magazinnak adott interjújában azt mondta, az utóbbi időben is sokat változott a stílusa, jelenleg a „Futurisztikus Alien Barbie” érájában van.

Amúgy nemrégiben életmódot is váltott, le is szaladt róla gyorsan 10 kiló.

Kapcsolódó
Kim Kardashian majdnem 10 kilót fogyott, mióta életmódot váltott
Eredetileg csak Marilyn Monroe ikonikus ruhájába szeretett volna belefogyni, de aztán rájött, hogy sokkal jobban érzi magát, mióta egészségesen étkezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik