Szórakozás

Kim Kardashian majdnem 10 kilót fogyott, mióta életmódot váltott

Gotham / GC Images / Getty Images
Gotham / GC Images / Getty Images
Eredetileg csak Marilyn Monroe ikonikus ruhájába szeretett volna belefogyni, de aztán rájött, hogy sokkal jobban érzi magát, mióta egészségesen étkezik.

Május elején meglehetősen vegyes visszhangot keltett, amikor Kim Kardashian Marilyn Monroe ruhájában jelent meg a Met-gálán. A reality-sztár alig 5 percig viselhette az estélyit, amiben a színésznő annak idején Kennedy elnöknek adott szerenádot, mégis hajlandó volt drasztikusan megváltoztatni az életvitelét, hogy mindenképpen beleférjen a ruhába, ami eleinte túl szűknek bizonyult. Három hét alatt több mint hét kilótól szabadult meg, nemrég pedig elmondta, hogy már közel tízkilónyi mínusznál jár.

Kardashian a Today című műsorban beszélt arról, hogy úgy tekintett a ruhára, mint egy szerepre, ezért volt ennyire elhívatott a fogyást illetően, de később azon kapta magát, hogy sokkal jobban érzi magát, mióta életmódot váltott.

Azóta is nagyon egészségesen étkezem. Összesen majdnem 10 kilót dobtam le. Nem próbálok már többet fogyni, de energikusabb vagyok, mint valaha. Rengeteg cukrot hagytam el, sok gyorskaját, észre sem vettem, mennyi olajban sült dolgot ettem. Teljesen megváltoztattam az életmódomat

– magyarázta.

A celebnő egyébként meglehetősen sok támadást kapott a hirtelen fogyása miatt, Lili Reinhart egyenesen gusztustalannak nevezte, ahogyan a Met-gálát követően beszélt az átalakulásáról, szerinte ugyanis nagyon rossz üzenetet közvetített a fiatal rajongóinak. Kardashiannak erről más elképzelései vannak.

Kapcsolódó
Lili Reinhart kiakadt Kim Kardashianra, mert az éheztette magát, hogy beleférjen Met-gálás ruhájába
Szerinte az vérlázító, hogy ezt még büszkén el is mesélte a celebnő.

Nem azt mondtam, hogy:  »hé, mindenki, miért nem fogytok le ti is ilyen rövid időn belül?« Számomra ez olyasmi volt, amit Christian Bale meg tud csinálni egy filmszerepért, és elfogadható. Még Renée Zellweger is hízott egy szerep miatt. Nálam ugyanez a helyzet

–  mondta a műsorban.

Kardashiant egyébként a múlt héten azzal vádolták, hogy tönkretette Monroe ikonikus ruháját, az estélyi tulajdonosa viszont a védelmébe vette a celebnőt, és állította, hogy semmilyen kár nem keletkezett a műkincsben azalatt a pár perc alatt, amíg a Met-gála lépcsőjén viselte.

Kapcsolódó
A Marilyn Monroe-ruha tulajdonosa cáfolja, hogy Kim Kardashian tönkretette volna az estélyit
A tulajdonos szerint a fiatalok új csoportja is megismerkedhetett a ruhával a celebnőnek köszönhetően.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik