Szórakozás

Lili Reinhart kiakadt Kim Kardashianra, mert az éheztette magát, hogy beleférjen Met-gálás ruhájába

 Jeff Kravitz / FilmMagic és Gregg DeGuire / WireImage
 Jeff Kravitz / FilmMagic és Gregg DeGuire / WireImage
Szerinte az vérlázító, hogy ezt még büszkén el is mesélte a celebnő.

Megejtették a napokban a Met-gálát, az ultimate celebeseményt Amerikában, amelynek grandiózusságát mi sem jelzi jobban, mint az, hogy Kim Kardashian Marilyn Monroe leghíresebb ruhájában vonult a vörös szőnyegre, abban, amit 1962-ben viselt, mikor Kennedy elnöknek elénekelte a Happy birthday! című dalt.

Ehhez persze óriási előkészületekre volt szükség: Kardashian a Met-gálán elmondta, hetekig éheztette magát, hogy beleférjen a cuccba.

Nagy kihívásként éltem meg. Mintha egy filmszerep lett volna!

Szénhidrátot, cukrot sem evett három héten keresztül.

Ez nagyon nem tetszett Lili Reinhart színésznőnek (őt a Riverdale című sorozatból lehet ismerni), aki keményen beleszállt Instagram-oldalán a celebnőbe, írja a PageSix.

Végigvonulni a vörös szőnyegen, majd arról beszélni, te mennyire éhes vagy, mert nem ettél semmit az elmúlt egy hónapban? Csak azért, hogy beleférj egy kibaszott ruhába? Hát ez nagyon nem okés nekem. Teljesen elbaszott elképzelés. Ilyet bevallani a Met-gála közepén, mikor pontosan tudod, hogy fiatalok milliói néznek fel rád, isszák a szavaidat. Gusztustalan.

Reinhart elmondta, a hollywoodi körforgás toxikussága sokszor felmérgesíti, de legalább az Instagramon hangot tud adni ennek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik