Szórakozás

Eugénia hercegnő tetkót villantott, ő lehet a királyi család legmagasabb rangú tetovált tagja

Dominic Lipinski / PA Images via Getty Images
Dominic Lipinski / PA Images via Getty Images
Nagymamája platina jubileumi ünnepségén volt látható először a hercegnő füle mögötti apró tetoválás.

A hétvégén tartották azt az rendezvénysorozatot, mellyel II. Erzsébet brit királynő hetven éves uralkodását ünnepelték. A platina jubileumi események sok témát adtak a sajtónak az utóbbi napokban, hiszen a jeles alkalomból Harry herceg is hazalátogatott Amerikából, oldalán feleségével, Meghan Markle-lel, ráadásul magukkal hozták gyermekeiket is, akik eddigi rövid életük során lényegesen több időt töltöttek a tengerentúlon, mint a szigetországban. Kislányuk, Lilibet Diana éppen ez idő alatt ünnepelte az első születésnapját.

Kapcsolódó

Harry unokatestvére, a trónöröklési sorrendben 12. helyen álló Eugénia hercegnő azonban valami teljesen mással hívta fel magára a figyelmet. András herceg kisebbik, 32 éves lányának ugyanis Szent Pál-székesegyházban tartott hálaadó misére menet egy fül mögötti, köralakú tetoválást villant ki a haja alól.

A királyi családban nem gyakori a tetkó, legalábbis látható helyen biztosan nem, ezért valószínű, hogy Eugénia hercegnő a legmagasabb rangú tetoválással rendelkező tagja a famíliának. Rajta kívül még Amelia Windsornak van köztudottan több tetoválása is, ő a királynő unokatestvérének unokája. Más országokban nem ekkora tabu a testfestés, a dán koronaherceg, valamint a monacói és svéd hercegnők is ki vannak varrva.

Max Mumby / Indigo / Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik