Élet-Stílus

Harry herceg és Meghan Markle a gyerekeiket is magukkal vitték az Egyesült Királyságba

Samir Hussein / WireImage / Getty Images
Samir Hussein / WireImage / Getty Images
Lilibet Diana most először jár a szigetországban.

A külföldi bulvárlapok napok óta cikkeznek arról, hogy Meghan Markle és Harry herceg második gyereke, a II. Erzsébet és Diana hercegné után elnevezett Lilibet Diana végre találkozhat a dédnagymamájával, azaz a brit királynővel.

A sussexi hercegi pár és gyerekeik a Vanity Fair szerint szerda este meg is érkeztek Londonba, hogy részt vegyenek II. Erzsébet négynapos platina jubileumi ünnepségsorozatán. Azt nem tudni, hogy Archie és Lilibet mely rendezvényeken csatlakoznak a szüleikhez (vagy lesz-e ilyen egyáltalán) Harry hercegék szóvivője a People-nek megerősítette, hogy a hercegi pár ma a vezérőrnagy hivatalából figyeli majd a jubileum megnyitóját – uralkodói tevékenységtől való visszalépésük révén ugyanis idén nem integethetnek a család más tagjai mellett a Buckingham-palota balkonján.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alexi Lubomirski (@alexilubomirski) által megosztott bejegyzés

Tudni lehet továbbá, hogy a sussexiek hivatalosak a Szent Pál-székesegyházban tartandó istentiszteletre, amin jóformán minden családtagnak kötelező részt vennie, a kisebb gyerekek kivételével.

Lilibet egyébként az első születésnapját is az Egyesült Királyságban ünnepli majd szombaton. Neki ez az első látogatása a szigetországban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik