Szórakozás

„Ha valaki, akkor te igazán éltél” – eltemették Berki Krisztiánt

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Eltemették Berki Krisztiánt a Farkasréti temetőben csütörtök délután 14:30-kor.

Mohos Márton / 24.hu

A focistából lett médiasztár búcsúztatásán Kökény Attila énekelte el először a Nincs semmi másom című dalát. Az énekes azt mondta: „Ez volt Krisztián két kedvence. Még mindig nem fogom fel, hogy elment, először azt hittem, viccel, ez olyan Krisztiános lett volna. Decemberben találkoztunk utoljára, akkor boldog volt, minden rendben volt körülötte. Sosem szoktam temetésen énekelni, de most Krisztián kedvéért kivételt tettem.”

Felesége, Berki Renáta is búcsúbeszédet tartott:

A megismerkedésünk pillanatától tudtam, hogy földi életünk hátralevő részében most már nincs többé te és én, most már csak mi vagyunk. Mi ketten, akik eggyé váltunk. Tudtam, hogy egyszer szembe kell néznem az elmúlás fájdalmával, de még csak indultunk el a közös utunkra. Tudom, hogy itt vagy és talán látod, mennyire arcul csapott minket a halálod. (…) Ha valaki, akkor te igazán éltél. Egy óriási kisfiú voltál, akiben annyi jószándék és kedvesség volt. Ha valakit a szívedbe fogadtál, érte mindent megtettél. Az igazi énedet igencsak kevesen ismerték. Mindent köszönök, a mosolyod, a szereteted, a szerelmünk gyümölcsét, a reményt, a hitet a szemedben. (…) Hiányozni fogsz mindannyiunknak és a gyerekeknek is. Ez lesz a legnehezebb, pótolni a szuperhős apát. Ígérem, hogy a két testvér jó testvérként fog felnőni.

„Szeretlek!” – zárta szavait.

A gyászolók közt helyet foglalt többek közt Tóth-Hódi Pamela (Berki korábbi párja), Berki kislánya, Berki Natasa Zselyke, valamint Hódi jelenlegi kedvese, Tóth Bence is.

Mohos Márton / 24.hu

Majd Kökény lépett elő ismét, elénekelve az Örökre szóló szerelem című számot.

Mohos Márton / 24.hu

Ezt követően végső útjára kísérték Berki Krisztiánt a hozzátartozók. Több híresség is ott volt a temetésen, például Hajdú Péterék vagy a Schobert család. De Szögeczki Ágnes és Megyeri Csilla is megjelentek.

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Berki Krisztián 41 éves volt.

Karrierjéről az alábbi cikkben emlékeztünk meg:

Kapcsolódó
Cserepad, FTC-vezérség, celebélet, Porsche, híres barátnők, valóságshow-k – Berki Krisztián tragikus véget ért története
A pénteken elhunyt Berki Krisztián másfél évtizedet töltött a nyilvánosság frontvonalában. A 41 évesen meghalt korábbi futballista, későbbi cégvezér és médiaszereplő-influenszer történetét megannyi botrány, feljelentés, címlap kísérte. Karrierjének kezdete, átalakulása és vége egy története annak a Magyarországnak, amely kulisszája volt a Berki-shownak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik