Szórakozás

Schobert Norbert: Jó lenne öt év múlva nyugdíjba menni

Már látja maga előtt, ahogy az erdei háza teraszán ül és szivarozik.

Kedden jelent meg a Story magazin különszáma, melyben sztárok beszélnek arról, hogyan, milyen diétával tartják magukat formában és hogyan őrzik meg mentális és fizikai egészségüket. A lapszámban készült egy interjú Schobert Norberttel is, aki amellett, hogy elmondja, szerinte felesége, Rubint Réka hasa már biztosan kockás marad élete végéig, beszélt kicsit jövőbeli terveiről is. A kérdésre, hogy gondolkodott-e azon, ki veszi át tőle egyszer az irányítást, elmondta, reméli, hogy valamelyik fia lesz az. Hozzátette, szeretne nemsokára nyugdíjba vonulni és élvezni az életet.

Hogyne. És remélem, valamelyik fiam lesz. Norbika például kellőképp fanatikus a sportban és a tanulásban is. Látom benne a potenciált. Zalán még kicsi, de benne is van elszántság. Gondolkoztam azon is, hogy ez nem is olyan sokára lesz. Jó lenne öt év múlva nyugdíjba menni. Már látom magam, ahogy ülök az erdei házam teraszán, és szivarozom. Esténként steaket eszem a feleségemmel és a barátokkal.

A beszélgetés során kifejtette azt is, szerinte tragédia, hogy az emberek felborítják a családjaikat egy harmadik fél miatt, és hogy szerinte nem fellángolásból kellene házasodni, hanem mert a két fél közötti kapcsolat egy lelki szövetség.

Részemről jöhetne egy 20 éves szépségkirálynő milliárdos apukával, akkor sem érdekelne. Volt elég kísértés az életemben, de sosem hagynám el Rékát. Nem aláznám meg ország-világ előtt se őt, se a gyermekeimet. Tragédia, ami manapság folyik, hogy az emberek egyik pillanatról a másikra családokat borítanak fel. Szomorú látni, hogy mennyire kifordult magából a világ, tisztelet a kivételnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik