Szórakozás

Kulcsár Edina kiposztolta, ahogy GwM a moziban felrakja a lábát a székre

YouTube / GWMMUSIC
YouTube / GWMMUSIC
Vajon így nézte végig a filmet?

Kulcsár Edina nemrég moziban járt párjával, a rapper GwM-mel, akik kapcsolatára még januárban derült fény, miután Kulcsár bejelentette, hogy elválik férjétől, Csutitól. Nem sokkal azután már arról posztolt, hogy együtt van a rapperrel, aki még zenei karrierjét is igyekezett beindítani.

Kapcsolódó

A minap Instagramon, a Story funkció segítségével osztott meg egy fotót, amin moziban vannak, a képen pedig csak a fehér mozivászon látszik, valamint a lábuk. Első pillantásra rögtön feltűnik a képen, hogy GwM az előtte lévő szék tetején pihenteti a lábát, ami nem éppen a legudvariasabb elhelyezkedés egy moziteremben. A képet cikkünk megírásakor tizenkét órája posztolta, ami azt jelenti, hogy nagyjából este nyolcig látható, és mivel megmutatni sajnos nem tudjuk, ide kattintva tekintheti meg.

Legutóbb akkor írtunk róluk, amikor a rapper GwM-ről összegyűjtöttük a legfontosabb információkat, amiket tudni lehet karrierjéről és életéről.

Kapcsolódó
Porsche, Gucci, Curtis és a Ferencváros – összegyűjtöttük, mit lehet tudni G.w.M-ről
Az anyja azt akarta, hogy ügyvédnek tanuljon, a lányának már vett egy ötvenmilliós lakást, és szerinte csak az életképtelenek nem látják meg a lehetőségeket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik