Szórakozás

Tornóczky Anita szerint az ismertebb emberek nyerik A Konyhafőnök VIP-t

LIfeTV
LIfeTV
Meg is lepődött saját győzelmén.

Hajdú Péter ottalvós műsorában vendégeskedett Tornóczky Anita, aki huszonnégy órát töltött a műsorvezetővel. Olyan témákat boncolgattak ezalatt, mint például Tornóczky szerelmi élete, amivel kapcsolatban persze Bochkor Gábor neve is felmerült. Később szó esett arról is, hogy Hajdú szerint azért foglalkozik kutyákkal az influenszer, mert folyton csalódik az emberekben.

Kapcsolódó
Bochkor Gábor Tornóczky Anitáról: Ő volt az egyik legjobb fej csaj, akivel együtt voltam
Tornóczky Anita „ropogós kis csitriként” nem értette, miért fáradt el a kapcsolatuk annak idején.

Az adás egy pontján beszélgettek kicsit A Konyhafőnök VIP műsorról is, melynek 2021-es szériájában Tornóczky Anita is versenyzett, végül pedig megnyerte a műsort. A döntőben Németh Kristóffal versenyzett, Hajdú Péternek pedig elmondta, egyáltalán nem gondolta, hogy valaha megnyeri a műsort.

Én mondjuk minden nap meg voltam arról győződve, hogy aznap fogok kiesni.Meggyőződésem volt hogy Kristóf nevét fogják mondani a döntőben. VÉgig az volt benne, hogy én nem vagyok elég ismert ahhoz, hogy elég legyek egy nagy csatornának. Nem vagyok annyira izgalmas, mert az, hogy valaki normálisan tud főzni, nagyon fegyelmezett vagyok, nagyon fókuszált vagyok, ez végig látszott a műsorban. Én műsorkészítő szempontból vizsgáltam a saját szerepemet.

Hajdú erre válaszul azt mondta, ő is azt gondolta, hogy Németh Kristóf nyer majd, mivel a csatornának az jobban érdeke.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik