Élet-Stílus

Bochkor Gábor Tornóczky Anitáról: Ő volt az egyik legjobb fej csaj, akivel együtt voltam

Tornóczky Anita „ropogós kis csitriként” nem értette, miért fáradt el a kapcsolatuk annak idején.

Ma este kerül adásba az Összezárva legújabb, Tornóczky Anitával készült része. A Blikk szemléje szerint az adásból kiderül, hogy a Konyhafőnök VIP tavalyi győztesének Bochkor Gábor volt az első szerelme, és annak idején nem is értette, miért ért véget a kapcsolatuk.

Elfáradt. Én nem értettem, miért fáradt el. Fiatal, ropogós kis csitri voltam, próbáltam tőle megkérdezni, mi az, amit rosszul csinálok, mert előtte nem éltem ilyen tartós kapcsolatban. Nyilván azt feltételeztem, hogy elrontok valamit. Nem volt egyértelmű válasz, aztán véget vetettünk ennek

– mondta Tornóczky, hozzátéve, hogy bár fél évig nem álltak szóba egymással, nem volt tányércsapkodás a szakításukkor.

A Blikk megkeresésére a műsorvezető elárulta, hogy még újrakezdeni is megpróbálták Bochkorral, de hamar belátták, hogy a szándékaik nem komolyak egymás irányába. Ennek ellenére a közel húsz év távlatából is barátok a mai napig.

A lap a rádióst is felkereste a hírek kapcsán, aki bár nem szeret a múltban vájkálni, elmondta, hogy nagyon kedveli az exét.

A múltról nem szívesen szoktam beszélni, de Anitát imádom. Ő volt az egyik legjobb fej csaj, akivel együtt voltam. Sosem veszekedtünk, így nem is váltunk el haragban

– mondta Bochkor Gábor.

Tornóczky Anita kezét egyébként nemrég kérte meg a párja a negyedik évfordulójuk napján. Lehetségesnek tartja, hogy már idén összeházasodnak Miklóssal.

Kapcsolódó
Tornóczky Anita nem akar fogszabályzós menyasszony lenni
Lehetségesnek tartja, hogy már idén összeházasodnak a vőlegényével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik