Szórakozás

Rendőrt hívott, mert nem kapott elég csirkét a KFC-ben

LIU JIALIANG / IMAGINECHINA VIA AFP
LIU JIALIANG / IMAGINECHINA VIA AFP

Kevesellte a csirkefalatok mennyiségét egy amerikai nő egy ohiói gyorsétteremben, ezért kihívta a rendőrséget – írja a Fox 8 tudósítására hivatkozva a Newsweek. A 911-et az Euclid városában található KFC étteremből hívta fel egy meglehetősen dühös nő. Amikor a diszpécser azt kérdezte, hogy mi a vészhelyzet tárgya, a nő az elviteles csomagja tartalmáról kezdett beszélni.

Csak négy darab csirkét kaptam, akarom a csirkémet!

– ismertette a probléma gyökerét az elégedetlen vevő, aki szerint feleannyi ételt kapott, mint amennyiért fizetett, négy helyett ugyanis nyolc darab csirke járt volna neki. Végül rendőri segítség nélkül kellett elhárítania a csirkekrízist, a diszpécser ugyanis elmondta neki, hogy egy problémás éttermi rendelés nem tartozik a rendőrség hatásköre alá. A nő addig erősködött, amíg végül egy rendőr meg nem jelent a helyszínen, azonban ő is csak annyi időre, amíg elmondta a vásárlónak: nem tud neki segíteni.

Az ügy kapcsán a helyi rendőrség vezetője, Scott Meyer a nyilvánosság előtt hívta fel a figyelmet arra, hogy mindenki kétszer gondolja át, valóban vészhelyzet miatt tárcsázza a segélyhívót, az ilyen hívások ugyanis fölöslegesen hátráltatják a rendőrség munkavégzését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik