Szórakozás

Bella Hadid: Tudom, hogy idegesítő, de sokáig utáltam magam

Youtube / Vogue
Youtube / Vogue
Úgy érzi, túl korán kezdett dolgozni.

Bella Hadid szerepel a Vogue legfrissebb címlapján, amihez természetesen mélyinterjú is tartozik, melyben azt mondja, bánja, hogy tizennégy éves korában megműtette az orrá. Ma már örülne neki, ha most is a felmenői vonásait viselné. Az interjú mellé meg egy YouTube-videó is készült, melyben negyed órán át nézhetjük, ahogy Hadid haját megcsinálja egy fodrász, és közben mindenféle dolgokról beszélgetnek. A frizurakészítés egy pontján Hadid elmondja, hogy hosszú ideig nem volt kibékülve saját magával, és pont amiatt szereti a művészetet, mert annak segítségével különböző karaktereket lehet felvenni.

Kapcsolódó
Bella Hadid már bánja, hogy 14 éves korában megcsináltatta az orrát
Állítja viszont, hogy az arca egyéb részeihez sosem nyúlt plasztikai sebész.

Tudom, hogy idegesítő, de sokáig utáltam magam és nem akartam önmagam lenni. Én egyáltalán nem tudtam soha kapcsolódni emberekhez, mert minden egyes nap más városban, országban voltam, ahol teljesen idegen emberek vettek körül. Egyik nap Görögországban voltam, majd másnap Párizsban, Kínában, Dubajban, folyamatosan más energiák vettek körül és nem volt olyan érzésem, hogy szoros kapcsolataim alakultak volna ki

– mondja, majd kifejti, hogy mivel nagyon fiatalon kezdett modellkedni, úgy érzi, nem fejlődött ki a személyisége teljesen, mivel a munkája során folyamatosan más karakter bőrébe kell bújnia.

Hoztam egy tudatos döntést, hogy nemet mondok dolgokra. Utálok nemet mondani, mert szeretem az embereket, a barátaimat boldoggá tenni. Mostmár azok a barátaim, akiknek dolgozok, így ha nekik nemet mondok, az olyan érzés, mintha mindenkit és magamat is cserben hagynám. De rá kellett jönnöm, hogyha nem kezdek el most figyelni erre, akkor később megkeseredek és ott tartok majd, hogy utálom az életem.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik