Szórakozás

Bella Hadid már bánja, hogy 14 éves korában megcsináltatta az orrát

Edward Berthelot / Getty Images
Edward Berthelot / Getty Images
Állítja viszont, hogy az arca egyéb részeihez sosem nyúlt plasztikai sebész.

Bella Hadid az elmúlt időszakban igencsak nyíltan vallott mentális egészségéről. Mint elmondta, három éve küzd szorongással és az alkohollal is meggyűlt a baja.

Kapcsolódó
Bella Hadid abbahagyta az ivást, mert részegen nem tudta kontrollálni magát
Orvosa szerint az agyára sem volt jó hatással az alkohol.

A modell a napokban a Vogue hasábjain mesélt történetéről, érintve a plasztika témakörét is. Saját elmondása szerint már bánja, hogy 14 évesen megcsináltatta az orrát. Ma azt kívánja, bárcsak megtartotta volna az ősei vonásait, amibe szerinte idővel belenőhetett volna. Azt viszot tagadja, hogy az arca egyéb részeit is átszabatta volna, mint ahogyan azt évek óta pletykálják róla.

Az emberek azt hiszik, hogy teljesen elbasztam az arcom, mert van rólam egy kép, ahol 13 éves tinédzserként pufinak nézek ki. Biztos vagyok benne, hogy ti sem úgy néztek ki, mint 13 éves korotokban, igaz? Sosem töltettem az arcomat. Vessünk véget ennek. Nincs bajom az ilyesmivel, de nem nekem való

– mondta a modell.

Mint állítja, nem csak a töltőanyagoktól, de más beavatkozásoktól is tartózkodik. Akit pedig az érdekel, hogy mitől ilyen feszes az arca, azoknak elárulta, hogy a legősibb trükköt alkalmazza, és tapaszt ragaszt az állára, hogy így keskenyítve az arcát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik