Szórakozás

Hajdú Péter már tudja, milyen hibákat nem szabad elkövetnie harmadik gyereke nevelésében

lifetv
lifetv
Nem akarja ugyanazokat a hibákat elkövetni, mint a nagyobb gyerekei esetében.

Pár napja született meg Hajdú Péter és Láng Eszter első közös gyereke, Dominik, ennek kapcsán a tévés interjút adott a Bors megkeresésére.

Kapcsolódó
Blikk: Megszületett Hajdú Péter és Láng Eszter gyereke
Kisfiú lett, aki a Dominik nevet kapta.

Hajdú elmondta, nyilvánvalóan megváltozik az életük a baba miatt, de nem csak felesége kérése miatt fog kevesebbet dolgozni.

Nyilvánvalóan át kell alakítanom a hétköznapjaimat. Az Összezárva műsor alatt gyakran fordult elő, hogy késve értem haza, nem voltam mindig ott, de megbeszéltük a feleségemmel, hogy mostantól kezdve minden egyes fürdetésen ott kell lennem és ott is akarok lenni. Megváltoznak a prioritásai egy embernek az évek során. Ameddig 10-15 évvel ezelőtt inkább a karrieremre koncentráltam, mostanra rájöttem, hogy a család a legfontosabb. Szeretném a kis Dominiknál nem elkövetni azokat a hibákat, amiket Noncsinál és Dávidnál. Sokszor későn értem haza és volt, hogy a munkám és a karrierem miatt nem lehettem velük. A kisfiamnál ezt nem fogom még egyszer engedni.

– fogalmazott a tévés, akinek hamarosan startol régi-új műsora a LifeTV-n, melynek a börtönbe vonuló VV Aurelio lesz az első vendége.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik