Szórakozás

Exatlon Hungary All Star: az egyik játékos annyira kikészült a többiek veszekedésétől, hogy a semmiből sírásban tört ki

TV2
TV2
Ellőtte azért kiosztotta Szabó-Thomka Hannát.

Már napok óta áll a bál az Exatlon Hungary All Star kék színnel jelölt csapatában, mivel a legtöbb versenyzőt kiakasztja Szabó-Thomka Hanna viselkedése, aki már többször is megfogalmazta, milyen rosszul érzi magát a műsorban, és mennyire nem bírja elviselni a többieket.

Kapcsolódó
Exatlon Hungary All Star: Megvolt az idei évad legnagyobb balhéja
Szabó Thomka-Hanna azt mondta, nem érzi jól magát a csapatban, később Pap Dorci sírta el magát veszekedés közben.

Ezt legutóbb sírva mondta el Monoki Lehelnek, majd az adás egyik pontján, amikor az étkezőben újra felhánytorgatják a problémáikat, de a veszekedés ismét kudarcba fullad, mert csak elbeszélnek egymás mellett. Az egyik játékos, Kása András annyira kiborult, hogy kioktatta Szabó-Thomkát, majd minden előjel nélkül, a kezét az arcába temetve zokogni kezdett.

Akkor is meg kell mutatnunk, hogy mi, hétköznapi emberek, egy tanár, egy ápoló, asszisztens, egy hétköznapi apuka igenis meg tudja mutatni egy országnak, hogy mi le tudjuk győzni a Bajnokokat. Én nagyon szerettem volna, hogy nálunk ne legyen ez

– utalt a konfliktusra.

Kása Andráshoz hasonlóan csapattársa, Besenyei Bogi sem bírta valami jól ezt a stresszt, csak ő nem amiatt borult ki, hogy esetleg felbomlik a csapat összetartása, hanem attól félt, hogy hasonló, kiközösített sorsa jut, mint az eredeti konfliktus kirobbantója, Szabó-Thomka Hanna.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik