Szórakozás

Exatlon Hungary All Star: Megvolt az idei évad legnagyobb balhéja

TV2
TV2
Szabó Thomka-Hanna azt mondta, nem érzi jól magát a csapatban, később Pap Dorci sírta el magát veszekedés közben.

Összebalhéztak a Kihívók az Exatlon Hungary All Star tegnapi adásában. A nézeteltérések azután buktak ki, hogy Szabó-Thomka Hanna megtudta, hogy ő fog párbajozni. A versenyző ekkor arról kezdett beszélni, hogy nem bánja, ha neki kell mennie, mert nem érzi jól magát a műsorban, és a csapata is távol áll tőle.

Az elmúlt két hétben szerintem három nap volt, amit élveztem ebben a játékban. Úgyhogy alapvetően ha nekem párbajozni kell menni, akkor végre, értem! Néha vannak pillanatok, amiket elkapok és azt érzem, hogy jé, ez amúgy jó. Úgy, hogy semmikor nem sikerült stabilan idehozni magam fejben. Tudtam, hogy ez lesz, nem tudtam, hogy így fogok rá reagálni. A csapat az a legtávolabbi pont tőlem

– mondta Szabó-Thomka Hanna, mire Rozs Geri kijelentette, hogy akkor ő el is határolódik tőle. A továbbiakban nem szerette volna kommentálni a dolgot, azt mondta, ezt először a csapatnak kell átbeszélni.


A Kihívók a szállásukra visszaérve valóban megpróbálták megbeszélni nézeteltéréseiket, kísérletük azonban veszekedésbe fulladt, ami klikkesedésbe torkollott. Pap Dorci a tegnapi adásban tudta meg, hogy két héttel korábban Hanna kérése miatt küldték el betegen párbajozni. Miután a titok kiderült, az influenszer elsírta magát, ám az indulatok nem csillapodtak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik