Szórakozás

Madonna szívesen megismételné a csókjelenetét Britney Spearsszel

Scott Gries / Getty Images
Scott Gries / Getty Images
Abban nem biztos, hogy Spears is benne lenne.

Madonna nemrég Instagramon élő adásban válaszolt néhány kérdésre, melyet követői tettek fel neki mindenféle témáról. Valaki például arra volt kíváncsi, hogy tervez-e következő világkörüli turnét az énekes, mire azt válaszolta, persze, de mit szólnának ahhoz, ha Britney Spears is csatlakozna hozzá. Bár hozzátette, egyáltalán nem biztos benne, hogy Spears is díjazná a turné gondolatát, mióta véget ért a gyámsága, mivel több mint egy évtizeden át nem dönthetett arról, hogy szeretne-e fellépni vagy sem.

Madonna szerint viszont szuper lenne, és ahogy fogalmazott, még az ikonikus csókjelenetet is újra eljátszhatnák, melyet a 2003-as MTV VMA-n adtak elő. Közvetlenül ezután megcsókolta Christina Aguilerát is, viszont azt már csak a jelenlévők láthatták, mivel a kamera rögtön Justin Timberlake arcát mutatta, aki akkor Britney Spearsszel járt.

Madonnáról legutóbb amiatt írtunk, mert korhatáros fotókat posztolt Instagram-oldalára.

Kapcsolódó
Madonna korhatáros fotói akkora hullámokat vertek, hogy még Nancy Reagan szexuális szokásai is előkerültek miattuk
Madonna posztolt pár erotikus fotót az Instagramra, amiket a közösségi oldal törölt a kivillanó mellbimbók miatt. A képeket többen a 64 éves Nancy Reagan egyik családi fotójával vetették össze. A sztárt védők keményen visszavágtak az egykori first ladynek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik