Szórakozás

Tokár Tamás a „kirakatpárokról” posztolt: Életüknek a fele sem igaz, a másik felében saját maguknak is hazudnak

rtl klub
rtl klub
Arról nem írt, hogy ezzel valakinek üzenni szeretne-e esetleg.

Tokár Tamás, a Fókusz műsorvezetője a napokban egy feleségével közös esküvői fotót töltött Instagram-oldalára, ahol rálép a menyasszonyi ruha uszályára. Erre vonatkozóan írta azt: „A pillanat, amikor rájössz, hogy nagyot hibáztál. De mi az, amit nem lehet megbocsájtani?”

Majd hosszas értekezésbe kezdett az instagramos, facebookos világról, ahová a párok sokszor nagyon felszínes posztokat lőnek ki.

Kirakatpárok kirakatélete, aminek a fele sem igaz, a másik felében még saját maguknak is hazudnak. Szerelmek, nagyők, örökkönörökkék, ezmostmások, mindezt úgy beleégetve a közösségi médiába, mintha büszkének lehetne lenni egy párkapcsolatra és ez csak nekik sikerülne. Aztán eltűnnek a régi fotók és jön az új nagyő, örökkönörökké, eztmostmás, amivel újraindul a turné és a szemfényvesztés. A néző eleinte csak sóvárog utánuk, a saját kapcsolata helyett oda kommentel és azt tekinti normának, hogy akkor majd neki is lesz más. Hiszen csak a fotókat kell lecserélni a feedben.

Egyébként az a celebpáros, akik aktív közösségi médiás életet élnek, Kulcsár Edina és férje, Csuti, ám ők pár napja bejelentették, szakítanak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tokár Tomi (@tokartomi) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik