Szórakozás

Péter-Szabó Szilvia amíg külföldön élt, titkolta, hogy itthon hírességnek számít

YouTube / Liluland
YouTube / Liluland
Ausztráliában egy munkatársa aztán felfedezte a Wikipédia-oldalát.

Lilu sminkelős műsorának legutóbbi vendége Péter-Szabó Szilvia volt, aki amellett, hogy közel háromnegyed óra alatt elkészítette azt a sminket, melyben legtöbbször látni lehet őt nyilvánosan, különböző témákról beszélgetett a műsorvezetővel. Szóba került az az időszak is, amikor még évekkel ezelőtt külföldön élt, Angliában és Ausztráliában.

Elmesélte, hogy akkoriban úgy érezte, nem szeretné, ha az emberek tudomást szereznének arról, hogy Magyarországon ő hírességnek számít, hogy tiszta lappal indulhasson. Azt is elmondta, hogy a NOX népszerűsége és az állandó koncertezés miatt elvesztette a régi önmagát, amire Ausztráliában talált rá újra.

Amiatt, hogy csak egy lány voltam a sok közül, én titkoltam csomó helyen, hogy egyébként ki voltam, mert nem akartam, hogy rákeressenek a neten. Nem akartam, hogy az alapján akarjon bárki a suliból a barátom lenni, mert én a hazámban ismert vagyok. Ez ideig-óráig működött. Dolgoztam egy étteremben, jött egy új kolléga és beszélgettünk. Kérdezte, hogy mit csinálok, mondtam neki, hogy énekelgetek. Aztán poénból rákérdezett, hogy van-e Wikipédia-oldalam, mire mondtam, hogy igen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik