Szórakozás

ByeAlex is hosszú posztban reagált a Puskás Petit kritizáló Bakács Tibor kijelentésére

RTL Klub
RTL Klub
Saját karrierjét hozta fel példaként.

A Partizán Megasztáros különkiadásának vendége volt a tehetségkutató zsűrije, Bakács Tibor is, aki a műsorban úgy nyilatkozott, hogy szerinte tévedtek Puskás Petivel kapcsolatban, mivel úgy gondolja, neki nincsen személyisége, valamint az sem tetszik neki, hogy „televíziós figura” lett annak ellenére, hogy a tehetségkutatóban eredetileg szerinte előadóművészeket igyekeztek felfedezni.

Nem akarom megbántani, de talán a Puskás Petinél tévedtünk. Ez nagyon érdekes. Általában – akár Oláh Ibolya vagy Rúzsa Magdi – akárhogy alakul az életük, ők eljutottak oda, ahova mi szerettük volna. Hogy énekesek, művészek legyenek belőlük. Szomorúnak tartom, hogy a Puskás Peti ilyen televíziós figura lett. Előadóművészeket próbáltunk keresni emlékeim szerint.

Kapcsolódó

A mondandója után nem sokkal Puskás Peti reagált is az egykori zsűri véleményére. Azután pedig ByeAlex is felszólalt az ügy kapcsán, egy Facebook-posztban írta le, hogyan alakult zenei karrierje A Dal című tehetségkutató után, és szerinte miért problematikus az a kijelentés, amit Bakács tett.

Én inkább azt láttam, hogy a »tévés zeneiség« meg a »fesztiválos zeneiség« kifejezetten nincsenek jóban.
Én például, miután megnyertem A Dalt, rengeteg helyen nem tudtam fellépni, ahol szerettem volna, hiszen kaptam olyan visszajelzéseket, hogy én valami tévés figura vagyok csak, és azoknak nincsen fizető közönsége. Így telt az első 2-3 évem. Folyamatos bizonyítással, hogy igenis vannak emberek, akiket érdekel a zeném. Nos, a Puskás egy olyan figurája ennek az országnak, aki azok közé tartozik, akik megtörték ezt a jeget… Nem sok ilyen van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik