Szórakozás

Szandi: Lehet kockás hasad, ha nem vagy boldog

YouTube / Liluland
YouTube / Liluland
Szerinte a kisugárzás a legfontosabb, amire figyelnie kell egy nőnek.

Lilu sminkelős műsorában legutóbb Szandi vendégeskedett, akivel olyan témákról beszélgettek, minthogy az énekes nem olvassa az internetes hozzászólásokat, mert nem hajlandó beengedni a negatív energiákat az életébe, vagy hogyan viseli, hogy lánya egy időre San Franciscóba költözött.

Kapcsolódó

Lilu a beszélgetés egy pontján megkérdezte, nincs-e valamilyen rigolyája a sminkeléssel kapcsolatosan, ami fontos számára, ha például profi sminkesek dolgoznak az arcán. Szandi elmondta, hogy szerinte egyetlen fontos dolog van, amire figyelni szokott, mégpedig, hogy jól érezze magát a bőrében.

Ha a beauty szekció rendben van, akkor a nők jól érzik magukat, és már másképp viselik magukat. Azt is szoktam mondani, hogy nem kell mindenkinek vékony derekúnak lenni, vagy formás kis popsi, meg lapos has, mert nagyon fontos a kisugárzás, hogy jól érezd magad a bőrödben, hogy olyan társad legyen, aki mellett jól érzed magad, mert akkor már más a kisugárzásod. Hiába vagy vékony vagy izmos, ha nem érzed jól magad az életedben és nem vagy boldog, akkor teljesen mindegy, hogy kockás a hasad, vagy sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik