Szórakozás

Kocsis Tibor elárulta, melyik volt „élete legégőbb” szövegtévesztése

Ez tényleg cikibb, mint Gáspár Laci zöldhajú lánya.

Majka után, Kocsis Tibor is a hétvégi X-Faktorban szöveget rontó Gáspár Laci védelmére kelt. A korábbi tehetségkutatós ráadásul megfejelte a dolgot azzal, hogy saját bakijairól is mesélt.

Kapcsolódó
Majka bevédte Gáspár Lacit: Dalszöveget mindig el lehet rontani…
Szerinte az X-Faktor készítőinek kellett volna másképp csinálniuk.

Olvasom a híreket, és még mindig mindenki @gasparlaci -t ekézi. Bárki, aki énekelt már nyilvánosság előtt, tudja, hogy egyszer csak jöhet egy rövidzárlat. Teljesen megmagyarázhatatlan okból valami hülyeséget énekelsz a valós szöveg helyett. Személy szerint az X-Faktor döntő győztes dalában 10 éve azt énekeltem: Mit ér egy hang, mit nem kísér a fény… (Eredeti szöveg: mit nem kap fel a szél, de ez nem jutott eszembe.)

– kezdte posztjában Kocsis, aki mint kiderült, sokkal kellemetlenebb szöveget is énekelt már Gáspár „zöldhajú lányánál”.

Életem legégőbb pillanata viszont kétségtelenül az volt, amikor az egyik Szenes Iván Emlékkoncerten azt énekeltem: »Ha legközelebb látlak, már nem GERJEDEK rád.« A másodperc ezredrésze alatt kell ilyenkor eldöntened, hogy hümmögsz valamit, vagy énekeled azt, ami először eszedbe jut. Ez jutott eszembe, mit csináljak? 😅  Hiszek abban, hogy Szenes Iván is jót mosolygott ezen odafentről… Nem olyan nagy ügy ez, mint azt sok kárörvendő ember gondolja. Laci hibázott és bocsánatot kért. Az emberek többsége nemhogy bakizna, de hang se jönne ki a száján hasonló helyzetben..

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tibor Kocsis (@kocsistibo) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik