Szórakozás

Kocsis Tibor: Tíz éve az akkori sajtósom óva intett a coming outtól

youtube / kocsis tibó official
youtube / kocsis tibó official
Azt is elmondta Sebestyén Balázsék rádióműsorában, hogy nem igazán érez homofóbiát a mai Magyarországon.

Kocsis Tibor énekes nemrég D. Tóth Kriszta YouTube-os műsorában szerepelt, ahol a többi között arról is beszélt, hogy hosszú évek óta egy férfivel él együtt, ezzel tulajdonképpen coming outolva.

Kapcsolódó
Kocsis Tibor: Egy férfival élek együtt
Hosszú évek óta él már szerelemben.

A Balázsék című rádióműsorban volt hallható most az énekes, akinek Sebestyén Balázs feltett egy kérdést, nevezetesen, hogy ő érzékel-e homofóbiát a hétköznapokban.

Tíz évvel ezelőtt, amikor megnyertem az X-Faktort, és az akkori sajtósommal már beszéltünk erről, és mindig mondtam neki, hogy »Ugye, ezt egyszer elmondhatom?«. És óva intettek ettől egy kicsit, mert pontosan tudtuk, hogy nem lehet az emberekre mindent egyszerre rázúdítani. Megismernek egy fiatal tehetséget, aki felbukkant a tévében, akkor Magyarország még nem volt készen ilyesmire. Sok tényezőtől függ ez. Eltelik tíz év, forr benned ez a dolog. […] Én már leéltem 40 évet, és tudom azt, hogy minden egyes nap, amit bezárva töltesz ezzel a sztorival, az elpocsékolt idő. Nem kell ezzel várni. Csak azt is tudjuk, hogy olyan időket élünk, amikor ez egyre nehezebb. Ez tök érdekes, én nem nagyon fogom meg a párom kezét nyilvános helyen. Ez valahogy belénk van kódolva, hogy ha lehet, ne mutogassuk. Ez benned van, sajnos. A nyílt utca még mindig necces kérdés, az lenne a legjobb, hogyha a moziban megfogom a kezét, és jönnek szembe, még mindig ülnek le, ne rebbenjünk szét. Én nem érzek nagy homofóbiát ma Magyarországon. Ezt nem lehet gerjeszteni egy bizonyos szinten túl. Vannak, akik erre fogékonyak, de az emberek többsége nem feltétlenül fogékony erre, senki nem akar utálkozni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik