Szórakozás

Eljegyezték Sodró Elizát

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
A mi kis falunk sztárja beszámolt a lánykérésről.

Sodró Eliza, A mi kis falunk sorozatban Sacit alakító színésze az InStyle magazinnak mesélte el, hogy megkérték a kezét. Annak ellenére, hogy tudatosan kerüli a közösségi médiát és nem szeret a magánéletéről beszélni, most elárult néhány részletet a lánykéréssel kapcsolatban, ami még nyáron történt.

Egyetlen szabadnapunk volt egész nyáron, és mivel már három éve nem láttuk a tengert, ezért az én szerelmem meglepett két jeggyel egy Horvátországba induló vonat hálókocsijába, ami 12 óra alatt leszáguldozik velünk a tengerhez, ott pancsolunk egyet, vacsorázunk, pancsolunk még egyet, és este 10-kor a só, a napfény és a jóllakottság meghitten fárasztó érzésével már zötyögünk is vissza. Romantikus nyaralás: egy nap, két éjszaka. Annyira tetszett ez a terv, hogy egyáltalán nem fogtam gyanút. Aztán az első pancsolás alkalmával félrehívott, előkapott egy gyűrűt a fürdőnadrágjából, és megkérdezte, leszek-e a felesége. Mondtam, hogy naná!

A Sodró Elizával pár éve készült interjúnkat ide kattintva olvashatja.

Kapcsolódó
Sodró Eliza: Mindenki azzal szeret dolgozni, akivel tud, nem pedig azzal, akivel dug
A Radnóti Miklós Színház színésznője a harminc alattiak üzenetét tolmácsolta a kulturális törvény elleni múlt heti tüntetésen. Azt mondja, hogy az ő generációja lehet, amelyik betemeti az árkokat. Meg azt is, hogy aki látszódik, arra mindenképpen hárul olyan felelősség, hogy törődnie kell másokkal. Interjú.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik