Szórakozás

Puskás-Dallos Peti egy PlayStation-dobozban rejtegette a jegygyűrűt Puskás-Dallos Bogi elől

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu
Teljesen spontán, otthon kérte meg menyasszonya kezét.

Puskás-Dallosék az augusztusi esküvőjük után részletesen először a JOY Magazinnak számoltak be. Elmesélték például, hogyan kérte meg Dallos Bogi kezét. Az egész lánykérést előre kitalálta, a tervei szerint a nyaralójuk teraszán, szép kilátás mellett teszi fel a nagy kérdést, de végül az élet másképpen hozta az eseményt, ami végül az otthonukban történt.

Egyik nap Boginak rossz kedve volt, és pont akkor jött el hozzánk egy barátunk vendégségbe, aki éppen az eljegyzéséről mesélt. Miután kikísértem őt, az jutott eszembe, hogy ha tudná, mivel készülök neki, biztosan nem lenne szomorú. Hirtelen ötlettől vezérelve azt mondtam neki: „Szerelmem, gyere, mutatok valamit.” Átsétáltunk a dolgozószobába, és a PlayStation-doboz rejtekéből elővettem a gyűrűt, majd letérdeltem és megkértem a kezét. Ennél tökéletesebb nem is lehetett volna!

– fejti ki Puskás-Dallos Peti a magazinnak, majd felesége átvette a szót, és azzal folytatta, mennyire nem számított erre a jelenetre.

Azt sejtettem, hogy szeretné, hogy a felesége legyek egyszer majd, de azt gondoltam, hogy 5-6 év múlva fogja rászánni magát

Ajánlott videó

Olvasói sztorik