Szórakozás

Demcsák Zsuzsa a DWTS-ról: Mi nem parasztvakítani akartunk, hanem normálisan táncolni

Táncpartnerével még nem értik, hogy miért ők estek ki a műsorból.

A Dancing with the Stars második kieső párosa Demcsák Zsuzsa és Suti András lettek, akik úgy érezték, elég jól teljesítettek, ezért őket is meglepte az eredmény.

Nincs még meg az ok. Számomra még egy picit hihetetlen ez, hogy kiestünk. Tényleg nem így terveztünk és nagyon nem éreztem még, hogy ez itt a vége. Nagyon felfelé íveltünk és lett volna még benne. Teljesen váratlanul ért

– mondta a Mokkában Suti András.

Demcsák hasonlóan érez a történtekkel kapcsolatban, bár hozzátette, hogy tudja, ők kevésbé színészkedtek és kreáltak showt a színpadon, ők ugyanis igazi táncot akartak bemutatni.

Nem így készültünk. Számunkra is meglepetés volt a dolog és sajnáljuk, hogy azt a sok minden jót, amivel még készültünk, azt nem tudjuk bemutatni. Az Andris olyan elképesztő technikákat tud. Alapvetően a táncot önmaga teljességében és nagyon alázattal nézi. Mi a showban kevésbé vagyunk erősek. Szörnyű, hogy ezt kimondom, de mindig azt mondtam Andrisnak, hogy mi nem parasztvakítunk, hanem megpróbálunk normálisan, tényleg a tánclépésre figyelni.

Kapcsolódó
DWTS: Kinizsi Ottó tánca végén megjelent a felesége és lekevert egy pofont
A csattanóra állítólag a színész sem számított.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik