Szórakozás

Crop topja miatt szállították le a repülőről a rendőrök – állítja egy alaszkai tiktoker

A Fat Trophy Wife, azaz Kövér Trófa Feleség néven tiktokozó nő reptéri hatóságokkal folytatott beszélgetését két nap alatt több mint egymillió alkalommal játszották le a közösségi oldalon.

Ray Lin Howard rapper – aki a Fat Trophy Wife, azaz Kövér Trófa Feleség művésznevet használja – egy videóban azzal vádolta meg az Alaska Airlines személyzetét, hogy „zaklatták” őt, ami végül ahhoz vezetett, hogy a reptér rendőrei kísérték le a gépről „nem megfelelő” öltözéke miatt – írja az indy100.

A klip azzal indul, hogy a fiatal nő a rendőrökkel a háttérben sétál, akik bekísérik egy szobába, ahol beszámol nekik az eseményekről. Utóbbi percekig látható a videóban azzal a kísérőszöveggel, hogy „Ma este rendőrök kísértek le a repülőgépről, neked hogy telik az estéd”.

A ruhám miatt zaklattak

– mondja a rendőröknek a felvételen az alaszkai származású rapper, majd azzal folytatja, hogy a személyzet azért szólította meg, mert szürke crop topot viselt, és kilátszott a hasa. Állítása szerint megkérték, hogy vegyen fel egy másik felsőt, amit ő rögtön meg is tett.

@fattrophywife

@alaskaair Flight attendant harassed and called the airport police on me for my inappropriate outfit. ##bbw ##plussize ##plussizeedition ##bbws ##fyp

♬ original sound - Trophy

A történet azonban itt nem ér véget, Howard ezután arról beszél, hogy megint megkeresték, mondván, az új felsőt sem viselheti, mert kilátszik a hasa, ami nem helyénvaló.

Azt mondja, három különböző alkalommal is szólt neki a személyzet a ruhája miatt annak ellenére, hogy az első alkalom után rögtön felvett egy hosszabb felsőt. Utoljára pedig az volt a reakciója:

Ha ki akarnak rúgni, akkor rúgjanak ki.

A klipben hallható, ahogy ez egyik rendőr azt mondja neki, ő utasként nem követett el bűncselekményt. Howard pedig azt is közli a rendőrökkel, hogy utánanézett az öltözködési szabályzatnak, és úgy vélte, megfelelő az öltözéke.

Az Alaska Airlines öltözködési szabályzatának vonatkozó része a lap szerint így hangzik: „Az Alaska és a Horizon járatokain egyaránt a hétköznapi öltözködési szabályok érvényesek, és a követelmény egyszerűen a rendezett és ápolt megjelenés. A szennyezett vagy szakadt ruházat és a mezítlábas utazás soha nem elfogadható. Elvárjuk, hogy józan ítélőképességgel járjon el, de az ügyfélszolgálati ügyintézők rendelkeznek a végső hatalommal, hogy megtagadják az utazást a nem megfelelő öltözék vagy megjelenés miatt.”

Egy másik posztban azt is megmutatta a fiatal nő, milyen felső volt rajta az ominózus utazáskor.

@fattrophywife

@alaskaair called the police on me for wearing this outfit ##bbw ##plussize ##plussizeedition ##flying ##airline ##alaskaairlines ##bbws ##thicktok

♬ original sound - Trophy

Az egyik későbbi bejegyzéséből az is kiderült, hogy a légitársaság a pénze visszafizetésével és egy kedvezményes kuponkóddal akarta kárpótolni a kellemetlenségekért.

Az utóbbi időben gyakoriak az ilyen esetek, egy hónapja például az Alaska Airlines egy másik utasa állt elő hasonló történettel, csak ő sírva mesélte el a panaszait TikTokon.

Sírva osztotta meg TikTokon, hogy a személyzet le akarta dobni a repülőről a ruházata miatt
Pedig rögtön felvett egy kapucnis pulcsit a fiatal amerikai nő, miután rászóltak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik