Szórakozás

Lilu a Parragh-ügyről: Erre a primitívségre már nincsenek szavaim

Youtube / liluland
Youtube / liluland

A napokban Csongrádon tartott tanévnyitó beszédet Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. Itt egy homofób kijelentést is sikerült megejtenie.

Azt már nehezen viselem, amikor mondjuk a 9 éves kisfiamat a tanár úgy segíti fel a létrán vagy a kötélen, hogy egyébként tudom róla, hogy a fiúkhoz vonzódik.

Később erre Novák Katalin is reagált, a miniszter szerint egyáltalán nem megengedhető, hogy valaki ilyen kijelentéseket tegyen, főleg nem nyilvánosság előtt.

Kapcsolódó

A celebvilágot jól vagy akár átlagosan ismerők is tudják, hogy közügyekre, közéleti témákra nem igazán ugranak a magyar hírességek, sokszor nagyítóval kell vizsgálni, hogy például egy Borkai-ügy vagy a pedofil Kaleta Gábor tettei milyen mértékben jutnak el hozzájuk.

Lilu a kivételek közé tartozik, aki rendszerint kommentálja ezeket a történéseket Instagram-oldalán, legutóbbi is így tett Parraghgal kapcsolatban.

Erre a primitívségre már nincsenek szavaim. A homoszexualitás és a pedofília ilyen szintű összemosása végtelenül aljas. Pedofil = homoszexuális? Mi van? Én szégyellem magam. Azért próbál píszí lenni, és elmondja, hogy »rengeteg meleg barátom van«. Remélem, soha többet nem állnak szóba vele. És, arról nem beszéltünk, hogy a pedagógusokat is sikerült megsérteni. Egy évnyitón. Bravó! És akkor már tényleg a gondolatmenet vége: a meleg barátaival ezek szerint nem hagyná szívesen egyedül a gyerekét? De klassz lehet a barátainak, hogy ezt gondolja róluk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik