Szórakozás koronavírus

Az oltásellenesek azt hiszik, hogy „tiszta” spermájuk aranyat fog érni

Teljesen meg vannak győződve arról, hogy mindenki csak az övéket fogja keresni.

Új elmélet terjed az oltásellenes összeesküvésekben hívő férfiak körében, ami szerint az ő spermájuk igazi aranybánya lesz pár hónapon és éven belül, mert az „tiszta”, nem úgy, mint a beoltott embereké, és ezért rengeteg pénzt kereshetnek majd – írta a Vice magazin.

A Vice cikke szerint az elmélet, aminek nincsen semmilyen tudományos alapja, már a koronavírus-ellenes oltások megjelenése óta létezik, de csak mostanában kezdett el igazán terjedni az maszk- és oltásellenes emberek, különösen a férfiak körében. Az oltásellenesek meg vannak győződve arról, hogy a vakcinák tönkreteszik a spermákat és meddőséget okoznak, vagy csökkentik a szaporodási képességet, és emiatt senki sem keresi majd a beoltott emberekét.

Persze tévednek.

A Vice cikke megemlíti, hogy kutatások bizonyították, hogy a koronavírus-ellenes oltások nem befolyásolják a spermiumok minőségét és mennyiségét. Ezt megerősítette a lapnak a Stanford egyetem orvosi tanszékének egyik urológus professzora is.

Ráadásul az oltásellenesek nagyobb eséllyel lesznek covidosok, és a betegség viszont már bizonyítottan meddőséghez vezethet a férfiaknál, valamint merevedési zavarokhoz. Emellett pedig covidból kigyógyult betegek ondójában kimutatták a vírus jelenlétét.

Kapcsolódó
Újra tombol a járvány Amerikában, és ezért most már a beoltatlan embereket hibáztatják
Az Egyesült Államokban újra romlani kezdtek a járványadatok, amiért elsősorban az oltáselleneseket okolják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik