Szórakozás

Totem: Csősz Boglárka sok csapattársában csalódott a játék során

Lesz egy pont, ahol megtörik.

A TV2 hétfőn jelentette be a hamarosan induló Totem szereplőit, akik közül Csősz Boglárka ma már a Mokkában mesélt élményeiről – merthogy a kalandrealityt már tavasszal leforgatták.

Kapcsolódó

A színésznő elmondta, hogy sok emberben csalódott a verseny során, mert az ő elképzeléseivel ellentétben sokan csak az önös érdekeket tartották szem előtt.

Nagyon sokszor csalódtam az emberekben. Lesznek drámai pillanatok, mert az én személyiségem sok esetben kivált dolgokat emberekből, akik takargatni szeretnének valamit és terveket szőnek és nem a csapatszellem lényeges számukra, hanem nagyon öncélú dolgok. Azokkal keményen fogok küzdeni, nyilvánosan is

– kezdte Csősz Boglárka.

Lesznek olyan pontok, amikor fognak látni megtörni. Az a pillanat, amikor azt érzem, hogy olyan csalódottság van bennem az emberekkel kapcsolatosan, amit már úgy érzem, hogy nem tudok kezelni és nem is érdemes. Azt gondoltam, hogy a csapatszellem lesz mindenben a motiváló erő, de aztán rá kellett jönnöm, hogy sajnos nem. A győzelemre szerintem nem mindenáron kell törekedni, meg kell tartani az emberi értékeket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik