Szórakozás

Karikó Katalin kérésére kibékülne Koncz Zsuzsa, Zalatnay Sarolta és Kovács Kati

BEST
BEST
Évtizedek óta akadozik a három énekesnő barátsága.

Ugyanúgy szerettem Kovács Katit, Koncz Zsuzsát és Zalatnay Cinit. Szeretném is, ha egyszer mindhárman újra együtt énekelnének. Nem állnak össze, de milyen jó lenne, ha legalább a mi korosztályunknak azt mutatnánk: de jó, itt vagyunk, együtt énekelünk. Valamiben legalább összetartana az ország

– ezt Karikó Katalin biokémikus nyilatkozta a Klubrádió egyik adásában, a BEST Magazin legújabb számában pedig tovább lett görgetve a téma. A lap megkereste a három legendás énekesnőt, hogy mit gondolnak a nyilatkozatról, van-e esély arra, hogy évtizedek óta tartó felemás kapcsolatukat helyrepofozzák.

Zalatnay Sarolta nem zárkózik el a lehetőségtől:

Szerintem ma az az egyik leg- fontosabb üzenet, hogy ne legyen közöttünk gyűlölködés, hogy jöjjünk össze világnézeti és egyéb különbözőségeinktől függetlenül. Az lenne a legjobb példa a megbékélésre, ha mi, hárman is összeállnánk! Én már korábban is próbálkoztam ezzel, csak aztán letettem róla. Most azonban arra gondolok, mi se leszünk fiatalabb tyúkok! Már csak egyre több bajunk lesz, most talán még van alkalom arra, hogy összehozzuk. Repülnék a boldogságtól, ha ez összejönne.

Kovács Kati nagyon tiszteli Karikó munkásságát, úgy fogalmazott a lapnak, ha a biokémikus maga hívná fel ezzel a kéréssel, eleget tenne neki.

Az ő kedvéért természetesen újra összeállnék Koncz Zsuzsával és Zalatnay Cinivel. Ha személyesen felhívna, akkor eleget tennék a kérésének, hisz ez csekély dolog ahhoz képest, amit ő tett értünk. Remélem, Katalin olvassa az újságot, és eljut hozzá ez az üzenet. Az a feladatunk, hogy az ellentéteket eltöröljük. Bár Zsuzsával és Cinivel való barátságunk évtizedek óta akadozik, a nemes cél érdekében félre kell tenni a vélt vagy valós sérelmeinket.

Koncz Zsuzsa már óvatosabban fogalmazott:

Nagyon megtisztelő, amit Katalin mondott, mert nagyon nagyra becsülöm. Szentgyörgyi Albert óta nem adtunk ekkora ajándékot a világnak. Bár túl sok realitását nem látom annak, hogy Kovács Katival és Zalatnay Cinivel újra egy színpadon álljunk, ám ha netalán tán megkeresnének, és lenne erre igény, akkor meggondolnám. Egyelőre azonban nem foglalkozom ezzel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik