Szórakozás

A Konyhafőnök: az egyik versenyző nem akart Czutor-Kilián Zsanettel dolgozni

RTL Klub
RTL Klub
Bóza Roland az egyik leggyengébb versenyzőnek tartja Czutor Zoltán párját.

Ismét ellentéteket szült A Konyhafőnök legutóbbi adása, ahol párban kellett főzniük a kék csapat játékosainak. Ezt néhányan nehezebben ugrották meg, Bóza Roland és Czutor-Kilián Zsanett egy csapatba kerültek, előbbi ennek annyira azért nem örült.

Elég csalódott voltam, mert Zsani gyengébb, mint a többi versenyző. Úgy érzem, lett volna a csapatban olyan versenyző, akivel könnyen meg tudtuk volna ugrani ez a feladatot. Jó lett volna, hogyha amikor csinálom a dolgokat, mondja, mibe mit rakjak. Ez nem így történt, igazából felolvasta, mint aki könyvet olvas. Nem találta a helyét a konyhában. Minden egyes mozdulatát meg kellett terveznem, hogy mit csináljon.

A nagy kapkodást, egyet nem értést Sárközi Ákos is meglátta, aki próbált egy keveset segíteni a párnak. Czutor-Kilián Zsanett szerint csapattársa túlzottan határozott volt, míg az ő ötletei most gyengébbnek bizonyultak.

Én azt éreztem, mindent beletettem, amit hozzá tudtam ehhez tenni. De a Rolinak a nagyon konkrét elhatározásai, ötletei mellett az enyém langyosabb volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik