Szórakozás

Csonka András kiakadt a teraszokat elborító tömeg miatt

TV2
TV2
Köllő Babett pedig azt hitte, hogy átaludta a járvány végét.

A 3,5 millió beoltott után a kormány lazított a korlátozásokon és szombaton kinyithattak a teraszok, az emberek pedig elözönlötték a vendéglátóhelyeket. Mi is körbejártuk Budapest belvárosát, az elképesztő tömegekre pedig celebek is reagáltak. Csonka András hangot is adott nemtetszésének.

Kapcsolódó
Budapest kivonult az utcára
Hónapok óta először nyithattak ki a vendéglátóhelyek teraszai, ráadásul ülve nem is kötelező a maszkivelés, ezért Budapest kicsit újra olyan lett, mint a járvány előtt volt.

Úgy gondolom, ez döbbenetes. Természetesen nem a teraszok ellen szólalok fel, hiszen ma én is kiültem, de ez már nem a “hurrányitnakateraszok” érzés. Nyoma sincs társadalmi felelősségvállalásnak. A képen látható generációk még legtöbben oltva sincsenek. A “piknik” után szépen hazamennek a szülőkhöz, nagyszülőkhöz. Aztán kezdődik minden elölről. Hogy lehet egyetlen nap alatt elfelejteni, hogy miben élünk hónapok óta, hogy még mindig több ezren fertőződnek meg, és még mindig 200 felett halnak meg naponta, és már rég nem “többségében idős, krónikus beteg”! Hol vannak azok, akik a szabályok betartatásáért felelnek?! Több ezer ember egymás hegyén-hátán. Elképesztő ez az ostoba és érzéketlen hozzáállás az emberek részéről nem csak saját maguk de a közösség felé is!

– írta posztjában Csonka András.

Köllő Babett is óvatosságra intette az embereket:

Ámulva nézem a zsúfolásig megtelt tereket, a nyaralós képeket az instán és nem értem🤷‍♀️. Átaludtam volna pár hónapot és már biztonságos minden?! Félreértés ne essék, örülök a nyitásnak, csak annyit kérek, hogy ÉSSZEL tegyük! Vigyázzunk egymásra, különben mit sem ért az elmúlt év szenvedése🙏

Ajánlott videó

Olvasói sztorik