Szórakozás

Annyira sírt a menyasszony az esküvő végén, hogy szívrohamot kapott, és meghalt

Parichaya Walia / EyeEm / Gettyimages - Illusztráció
Parichaya Walia / EyeEm / Gettyimages - Illusztráció
Hiába szállították kórházba az indiai nőt, ott már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Tragédiába fulladt egy esküvő az indiai Orisza államban, miután az esküvőt lezáró érzelmes szertartás közben a menyasszony olyan erősen kezdett el zokogni, hogy szívrohamban meghalt – jelentette az India Today című lap.

A beszámoló szerint Gupteswari Sahoo az indiai esküvők legmeghatóbb részének számító „vidai” (más néven „Bidaai”) közben esett össze. Ez az a pillanat, amikor az esküvő végén a menyasszony családja elbúcsúzik a lánytól, aki férje oldalán elhagyja a szülői házat, és megszokottnak számít, hogy ilyenkor a menyasszonyok zokogásba törnek ki.

Az indiai sajtóban megjelent beszámolók szerint a Rosy néven is ismert nő annyira sírt, hogy eszméletlenül esett össze. A násznép tagjai azt hitték, hogy az egyébként teljesen egészségesnek tűnő nő csak elájult, és az arcába fröcskölt vízzel, és kezének dörzsölésével próbálták felkelteni, de nem jártak sikerrel.

Ekkor egy közeli kórházba szállították, ahol azonban már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Az orvosok szerint a nő halálát a heves sírás által kiváltott szívroham okozta. Mivel egy egészséges nő halt meg, a helyi rendőrség elé került az ügy, és hivatalos boncolás rendeltek el, hogy pontosan megállapítsák, mi okozta a halálát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik