Élet-Stílus

Pörgővel rúgta arcon a menyasszonyt a félmeztelen vőlegény

Fotó: TikTok / Gaudsquad
Fotó: TikTok / Gaudsquad
Kis híján a csúcsponton szakad félbe a jégkorongozó Adam Gaudette és felesége, Micaela esküvője, amikor az ifjú férj véletlenül arcon rúgta élete párját.

Adaam Gudette, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Vancouver Canucks centere, és a felesége, Miceaela júniusban házasodtak össze. A lagzi csúcspontján a félmeztelen Gudette erotikus öltánccal lepte meg a feleségét, aminek nem lett jó vége. A sportoló fordulásból véletlenül arcon rúgta a nőt – írja a news.com.au.

@gaudsquad

Reply to @tigervibe sooo I cried for a bit and he felt insanely bad but it was fine because we ended up partying until 8 am with our best friends

♬ original sound - The Gaudettes

Az esetről természetesen videó is készült, amit Micaela most osztott meg a TikTok-on. Azt írja, bár a videón nem tűnik vészesnek, a feje igencsak lüktetett a rúgás után, úgyhogy egy időre kiment a mosdóba sírdogálni.

Bár a nő a videót „Hogyan tette tönkre a férjem az esküvőnket” címmel posztolta, azt írta, Gaudette azonnal bocsánatot kért és bármit megtett volna, hogy segítsen neki. Szerencsére a rúgás hatásai nem tartottak túl sokáig, így az ifjú pár reggel nyolcig mulatott a legkitartóbb vendégekkel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik