Szórakozás

Vadidegent vett feleségül egy videó alapján, „mert az élet játék”

Az amerikai férfi TikTokon hirdette meg a nagy lehetőséget.

Gunnar Michels egy 24 éves amerikai videós, aki egészen furcsa felhívást tett közzé a TikTokon január 13-án:

Szeretnék valakit feleségül venni a TikTokról. De tényleg. Elrepülünk veled – bárhol is vagy – Las Vegasba, ahol összeházasodunk

– mondja a videóban Michels, aki azért találta ki ezt az egészet, mert szerinte az emberek túlságosan komolyan veszik az életet, ezzel szemben ő szeretné bebizonyítani, hogy az egész életünk csak játék. A videós csak annyit kért a jelentkezőktől, hogy legyenek 18 éve felettiek, írják meg, hova valósiak, és hogy mi különbözteti meg őket többi feleségjelölttől.

@gunnar.michels

Wifey WYA! ##wheresmywife ##marriage ##couples

♬ original sound - Gunnar Michels

Több százan reagáltak a felhívásra. A győztes egy Danielle Elleinad nevű, szintén 24 éves pittsburghi lány lett, aki azt mondja a TikTok-videóban:

Tudom, hogy engem kell elvinned magaddal erre az őrült kalandra, hiszen még soha nem vettem semmit ennyire komolyan az életben, és mindig is arra vágytam, hogy totál idióta módon menjek férjhez – mondjuk, Vegasban.

Elleinad is egyetért abban, hogy érdemes megszegni bizonyos normákat, hiszen ha már egyszer olyan rövid az életünk,

miért ne tehetnénk k*rvára azt, amit csak szeretnénk.

@daniiiellelele

@gunnar.michels let’s do the d*mn thing! ##ZodiacSign ##lifesagame ##dowhateveryouwant ##letsgetmarried ##marryme ##awayssayyestoit👍🏻👌🏻👍🏻👍🏻

♬ Marry You - Bruno Mars

Gunnar és Danielle egyet videóchatelt egymással, majd a férfi, ígéretéhez híven Pittsburghbe ment a lányért, és Vegasba utaztak (végül nem repülővel, hanem lakókocsival), ahol meg is kérte a kezét – Valentin-napon.

@gunnar.michels

marrying a stranger from tik tok ✅. Couldn’t ask for a better wife @daniiiellelele ##lasvegaswedding ##foundmywife ##marriage ##tiktokmarried

♬ original sound - Gunnar Michels

A kommentelők imádják a sztorit, sokan írják, hogy nagyon szorítanak nekik, mások pedig azt vizionálják, hogy ebből a történetből még film lesz egyszer.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik