Szórakozás

VV Bálint a nyereményből először nagyapja által épített balatoni nyaralójukat újította volna fel

RTL Klub
RTL Klub
A ValóVilág 10 egyik favoritját nem véletlenül szeretik a nézők. Bár nem nyert, a Jöttem, láttam, buktam legújabb része alapján szinte kizárt, hogy bukhat a szerepléssel. Műsorvezető szeretne lenni.

A kieső villalakók első napjait bemutató Jöttem, láttam, buktam legújabb vendége Bálint volt, akit édesapja és közeli barátai vártak a párbajon, amit Robi úgy nyert meg, hogy az élő műsor kezdetekor még Bálint vezetett. Édesanyja – akit első dolga volt felhívni, amikor a villából hazaért – azért nem ment el egy párbajára sem, mert tanárként kerülni szeretné a nyilvánosságot. Telefonhívásukból az is kiderült, hogy ennek ellenére a döntőn tervezett megjelenni a tágabb családdal, de ugye Bálint nem jutott el odáig.

Úgy érzi, volt néhány olyan momentuma, amire édesanyja egyest adott volna neki. Megbánta már, hogy gyáva szarnak nevezte Robit, de leginkább azért, mert túl durván fogalmazott, és nem azért, amit a helyzetről gondol. Erről azt mondta, az utolsó héten elengedte magát. Villabeli pályafutását a visszejelzések alapján így összegte:

Az eleje nagyon jó volt, a közepe jó volt, és a vége, az utolsó egy hét, azt nem kellett volna.

Állítása szerint amikor csalódik valakiben, akit közel érez magához, akkor a csalódottság beszél belőle, és sajnos így viselkedik. A kapzsiságával kapcsolatos vádakra – amit arra alapoznak, hogy Robi fejéhez vágta, ha ő lelép 8 millióval, azzal a győztest károsítja meg – pedig így reagált:

Nem vagyok pénzéhes, azt kikérem magamnak!

Bálint egyébként nagyapja által épített balatoni nyaralójukat újította volna fel elsőnek a nyereményből, ami számára a béke szigetét jelenti. De nem bánja, hogy végül nem ő nyert, mert nagyon bízik benne, hogy kamatoztatni tudja a villalétet, és műsorvezetőként is a képernyőre kerülhet. Nádai Anikóval nagyon egymásra találtak az interjú közben, amiből megtudhattuk, először mindketten tanárnak készültek – pontosabban egyikőjük tanítónak –, de nem fejezték be az iskolát.

A műsorvezetés mellett a színészkedésben is jobban elmélyedne, hiszen amikor az Éjjel-nappal Budapest Joe-jának fiát játszhatta – ebben a sorozatban Nádai Anikó is szerepelt régebben –, annak minden percét nagyon élvezte.

A műsor előzetesét itt lehet megnézni:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik