Szórakozás

ValóVilág: Bálint gyáva szarnak nevezte Robit, de a nézők többsége Robinak ad igazat

RTL2
RTL2
Bálint mintha mostanában mindent túldramatizálna.

Szombaton véget ér a ValóVilág 10. évada, aminek győztese 36 millió forinttal lesz gazdagabb. A Nagy Testvér azonban bedobott egy utolsó csavart és a még játékban lévő öt szereplőtől megkérdezte, hogy mennyi pénzért adnák fel azonnal a játékot, amit egyébként a nyereményalapból vonnának le, így a nézők által megszavazott nyertes ennyivel kevesebbet kapna.

Robi kivételével mindneki azt mondta, hogy a fődíjért jött, így nem érné be kevesebbel, Robi viszont úgy gondolta, hogy nyolc millió forintért kész lenne hazamenni, abból az összegből ugyanis ki tudná fizetni az édesanyja hitelét. Bálint azonban annyira bepöccent ezen, hogy villabeli pályafutása egyik legminősíthetetlenebb monológját adta elő.

Hagyjad már bazdmeg. Fogd a cuccod, azt húzz a picsába, gyáva szar vagy. Az én anyámnak nincs hitele? Nekem nincs hitelem, bazdmeg? Gyáva vagy és félsz

– háborgott Bálint, aki úgy tűnik, hogy annyira a zsebében érzi a győzelmet, hogy nem szeretné megkockáztatni, hogy valaki megrövidíti a főnyeremény összegét.

A keddi összefoglaló alatt egyébként arról szavazhattak a nézők, hogy Robi és Bálint vitájában kinek adnak igazat és a szavazók 57%-a Robi mellet állt ki.

Kapcsolódó
ValóVilág: Robi lett a kiválasztott
A döntő hetének első kiválasztásához érkeztünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik