Szórakozás

Reggeltől estig influenszerkedik a modell, 25 évesen már milliomos

A floridai nő otthagyta a főiskolát az Instagram kedvéért.

A Miamiban élő Alexa Collins 18 évesen kezdte a modellkedést, és 21 volt, amikor úgy döntött, abbahagyja tanulmányait. Kommunikációt tanult, de három év után otthagyta a főiskolát, és a modellkedésre, és saját vállalkozására koncentrált.

Az amerikai Sun cikkéből kiderül: a lány szülei nem igazán örültek az elképzelésnek, Alexa szerint leginkább azért, mert nem tudták elképzelni, hogy a közösségi médiából meg lehet élni. Collins 2014-ben indította Instagram-oldalát, már kifejezetten üzleti céllal,

2020. júliusára érte el az 1 millió követőt – de már a kerek szám előtt magáénak tudhatta az első millió dollárját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alexa Collins (@alexacollins) által megosztott bejegyzés

Most, 25 évesen 1,2 millió követőnél jár. Nemrég vásárolták meg barátjával, az ingatlan-bizniszben utazó Tom Shields-szel első saját medencés házukat. Collins pedig szorgalmasan influenszerkedik: állítása szerint reggel fél 8-kor, ébredés után máris az Instagramra koncentrál, és mást sem csinál egész nap –  tartalmakat gyárt, beszámol az életéről, csetel a követőivel. A bevételeit annak köszönheti, hogy olyan márkákkal áll kapcsolatban, mint a PrettyLittleThing vagy a Tart Cosmetics.

Állítása szerint a legjobb a munkájában, hogy közben bejárja a világot is – vélhetően nem az utóbbi egy évre gondolt.

Alexa tanácsokat is adott ifjú influenszer-palántáknak: szerinte fontos, hogy naponta két alkalommal posztoljanak, bátran „vegyüljenek” a követőkkel, osszák meg velük az életük fontos pillanatait; gyártsanak minőségi tartalmakat, lőjenek jó fotókat, és hasznájanak profi képszerkesztőket. És főképp: legyenek magabiztosak, higgyenek magukban – bárki bármit mond.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alexa Collins (@alexacollins) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik