Szórakozás

Kiszivárgott a fürdővizét áruló influenszer első pornója

Belle Delphine videója nemcsak a fizetős oldalra került ki.

Belle Delphine (született: Mary-Belle Kirschner) 21 éves influenszer, akiről többek között azt lehet tudni, hogy saját használt fürdővizét árusította (nem kis sikerrel) az interneten.

Ő az:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

kittybelledelphine (@belle.delphiny) által megosztott bejegyzés

Az is ismert információ volt vele kapcsolatban, hogy készül élete első pornóvideójára (amit szintén pénzért tesz elérhetővé, azaz az OnlyFanson az előfizetőknek mutatja csak meg), valamint pénzzé teszi – elárverezi – majd az óvszert, amit a film forgatása közben használ a partnere.

Egy kis hiba csúszott azonban a számításaiba: nagyon úgy tűnik, hogy a film kikerült az internet nem fizetős részére, és szabadon terjed.

Erre lehet legalábbis következtetni abból, hogy a Twitteren egyre többen számolnak be arról, hogy már látták az alkotást. Valaki például azt írja, máris a közösségi oldal legnépszerűbb témái közt van a művésznő:

A Twitteren trendingel Belle Delphine. Vajon miért?

Az influenszer még a film megjelenése előtt írt Twitter-bejegyzésben arról, hogy hamarosan jön a várva várt tartalom, de a poszt alatt olvasható kommentekből is az derül ki, hogy már jó néhányan megtekintették premier előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik