Szórakozás

Egy éve kezdődött a Megxit, azaz Harry és Meghan királyi családtól való függetlenedése

STR / POOL / AFP
STR / POOL / AFP
2020. január 8-án jelentették be, hogy függetlenedni kívánnak Erzsébetéktől.

Már egy éve, hogy Meghan Markle és Harry herceg szerettek volna a királyi családtól anyagilag is függetlenné válni, így bejelentették saját Instagram-oldalukon, hogy hátat fordítanak a királyi léttel való felhajtástnak. Ennek akkoriban Erzsébet királynő nem igazán örült, nem sokkal a bejelentés után közleményben tudatta, hogy ő ugyan beleegyezett abba, hogy a hercegi pár a saját útját járja, ám mindezt királyi titulusaik nélkül tehetik a továbbiakban.

Harry és Meghan egyébként elérték, amit szerettek volna:

igaz, Károly herceg előbb megvont tőlük minden anyagi támogatást, melyet eddig nyújtott nekik, de most már saját dolgaikkal törődhetnek Amerikában. Előbb a Netflixszel írtak alá egy gigaszerződést, majd saját podcastműsort indítottak el.

Sajnálatosan Meghannek egy vetélése is volt az elmúlt hónapokban, de egyre inkább úgy tűnik, a királyi dolgokat teljesen maguk mögött hagyták:

Kapcsolódó
Hogyan jutott idáig Meghan és Harry?
Mi vezetett odáig, hogy a hercegi pár lemond a rangjáról, kivonva magát az ezzel járó kötelezettségek alól? Mi vár rájuk ezután? Kik döntöttek korábban szintén úgy, hogy elég volt a királyi családból?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik