Élet-Stílus

Meghan Markle-nek volt egy vetélése júliusban

Max Mumby/Indigo/Getty Images
Max Mumby/Indigo/Getty Images
Elviselhetetlen a bánat, amit érez.

Meghan Markle-nek a New York Times hasábjain jelent meg egy esszéje arról, hogy júliusban volt egy vetélése. Ahogy fogalmaz az írásban, épp fiát, Archie Harrisont tette tisztába, mikor a baj történt.

Átlagos júliusi nap volt: reggelit készítettem, megetettem a kutyákat, bevettem a vitaminokat, eltűnt zoknikat kerestem, asztal alá hulló zsírkrétákat gyűjtöttem össze. A hajam lófarokba kötöttem, mielőtt tisztába tettem a fiamat. Ekkor a földre rogytam. Altatót énekeltem Archie-nak, hogy mindketten megnyugodjunk. De tudtam, ahogy első szülött fiamat magamhoz ölelem, a másodikat épp elveszítem.

Mint mesélte, pár órával később a kórházi ágyban feküdt, azt látva, hogy férje, Harry herceg összetört szívvel szorongatja kezeit, így öntve lelket feleségébe. Ahogy írja, a cikket mostanra, hálaadásra időzítette, nem véletlenül.

Egy gyermek elvesztése felfoghatatlan tragédiát hordoz. Sokan megtapasztalják ezt, mégsem beszélnek róla. Ez az év sokunknak rengeteg törésponttal járt. Most hálaadáskor tegyük azt, hogy megkérdezzük másoktól: és te jól vagy?

Christina Perri elveszítette a babáját
Mint írta, a baba nagyon küzdött, de már nem tudták megmenteni a szülés után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik